Lid worden? 

Leden Inschrijfformulier

Optioneel
Vul hier uw IBAN bankrekening in. Door het versturen van het formulier gaat u akkoord met de automatische incasso van het lidmaatschap
Vul hier de naam in van de houder van de bankrekening
Pasfoto uploaden (indien voorhanden) Let op, de pasfoto moet voldoen aan de reguliere voorwaarden dus een aangezichtsfoto zonder andere achtergrond details. En verder geen zonnebril, muts/hoed etc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg.
Je kunt middels dit toegangspasje altijd toegang hebben tot de banen en je krijgt dit pasje eenmalig gratis. Bij verlies of diefstal kun je tegen betaling van € 10,= een nieuw pasje aanvragen.
Bardienst afkopen kan voor €50,- per jaar

Kosten lidmaatschap , opzeggen lidmaatschap, gegevens

Lidmaatschap contributie
Volwassenen            :  € 147,50 per jaar.
Junioren                    :  €   80,00 per jaar.
Junioren tot 12 jaar   :  €   40,00 per jaar.

Zomer actie (Summer Challenge):  Kosten en tijdsduur:

Het zomerlidmaatschap (ook wel bekend als de Summer Challenge) komt er weer aan. Ken je iemand uit je omgeving die nog geen lid is maar het voor een paar maanden wil proberen, stuur dan deze informatie door.

Zomerleden zijn volwaardige KNLTB leden die van 1 juni tot 30 september van de faciliteiten van TC Deurne gebruik mogen maken en mee kunnen doen met alle activiteiten die wij, maar ook andere verenigingen organiseren. Denk hierbij aan Kia toernooien etc.

Het zomerlidmaatschap kost 40 euro, terugkerende zomerleden betalen 55 euro. Voor jeugdleden onder de 18 jaar kost het zomerlidmaatschap 25 euro.

Alhoewel mensen die normaliter een balsport beoefenen tennis relatief snel onder de knie hebben zijn er ook mogelijkheden om trainingen te volgen.

Er zijn mogelijkheden op diverse niveaus. Via het inschrijfformulier kun je aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Wij nemen dan contact met je op om de trainingen in te plannen. De kosten bedragen 24 euro voor 3 trainingen.

Summer Challenge-leden betalen € 5,- borg voor het toegangspasje. Zij krijgen dat terug na inlevering van hun pasje bij einde van het Summer Challenge-lidmaatschap.

Een regulier lidmaatschap duurt van 1 januari t/m 31 december van datzelfde jaar.
Indien u gedurende het kalenderjaar lid wordt, zal de contributie naar rato in rekening worden gebracht, met een minimum van € 20,-.

Alles in 1 model
Voor onze jeugdleden is het "Alles in 1"- model van toepassing. Dit omvat in 1 uur training/week, competitie en lidmaatschap.

Jeugd tot 12 jaar: € 28,50- per maand
Jeugd 12 tot en met 17 jaar: € 33,25- per maand

Volwassenen die ook deelnemen aan de trainingen kunnen ook gebruik maken van het "Alles in 1"- model, hier zit 1 uur training/week en lidmaatschap bij inbegrepen. De kosten hier bedragen € 36,50 per maand. Bij een trainingsduur van 1,5 uur/week zijn de maandelijkse kosten naar rato hoger.

Afkopen bardienst: € 50,- per jaar. Seniorleden vanaf 19 jaar, moeten gemiddeld 2 x per jaar een bardienst draaien. Gedetailleerde informatie over de bardiensten lees je hier.

Rustend of steunend lid: € 25,00 per jaar

Studenten van 18 t/m 25 jaar krijgen na overleg van kopie van studenten- of OV-kaart € 30,- teruggestort. Uiteraard dient eerst de volledige contributie betaald te worden. Een kopie van de studenten- of OV-kaart dient jaarlijks te worden overlegd aan de penningmeester.

Betalingen uitsluitend per automatische machtiging. Let op: begin maart wordt de jaarlijkse contributie van uw rekening ingehouden.

Kosten voor de training zijn € 144,00 voor 18 lessen van 1 uur. Indien u meer uren traint, wordt het bedrag naar rato in rekening gebracht.
Voor selectietraining gelden andere regels. die je hier kunt nalezen.

De KNLTB-pasjes worden met ingang van 2024 niet meer fysiek verstrekt maar zijn alleen digitaal te raadplegen via de KNLTB-clubapp.

De clubpasjes, nodig voor toegang tot het tenniscomplex, zijn bij Juul  vd Einden te verkrijgen. Deze toegangspasjes om de poort en de hal van de kantine te openen wordt indien gewenst 1 x gratis beschikbaar gesteld. Bij verlies kunt u een nieuwe pas aanvragen tegen een vergoeding van € 10,00.

Ook kunt u tot 15 januari een nieuwe pasfoto inleveren voor uw vermelding in de KNLTBclub. Of u maakt een selfie waarop uw hoofd duidelijk op staat (geen achtergrond) en mailt deze aan de ledenadministratie.
Vooral jeugdleden die al langer dan 5 jaar lid zijn, worden gevraagd om een nieuwe foto in te leveren.
Ook verandering van mobiel nummer en/of adres of opheffing thuisaansluiting graag meteen doorgeven, zo kan onze ledenlijst up-to-date gehouden worden.

TC Deurne maakt gebruik van de KNLTB clubapp. Deze kunt u gratis downloaden via de appstore.

Wilt u zich afmelden als lid van TC Deurne, neem dan contact op met de ledenadministratie en meld uw opzegging voor 15 januari van het jaar dat u wilt stoppen met uw lidmaatschap, anders zal een nieuw jaar van lidmaatschap ingaan. Afmelding na 15 januari gaat u € 20,= kosten.

Leden die een volgend jaar geen lid meer van onze club willen blijven, kunnen altijd tussentijds opzeggen. U blijft lid t/m 31 december van het jaar waarin opgezegd wordt.

 

Lid worden van TC Deurne?

Wij zouden je graag verwelkomen als lid van TC Deurne!
Je kunt bij ons recreatief spelen maar ook in competitie-verband. Verder worden er tal van aktiviteiten georganiseerd, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de jeugd. Zo zijn er de toss-ochtenden en avonden en allerlei (gezelligheids-)toernooien waar je je individueel of met een team voor in kunt schrijven.

Tevens kun je tennislessen, op ieders niveau, volgen bij een gediplomeerd trainer.

TC Deurne heeft Red Court banen zodat er praktisch het hele jaar door lekker buiten gespeeld kan worden.
Bovendien beschikken we over een schitterend paviljoen met zonneterras waar het gezellig vertoeven is na de wedstrijd.

Het complex is riant gelegen in de mooie “Kasteeltuin”, en toch niet ver van het centrum van Deurne. Onze club wordt draaiende gehouden door veel vrijwilligers die allemaal een handje meehelpen.
Voor verdere informatie, of als u zich aan wilt melden kunt u het contactformulier invullen of  contact opnemen met:

Juul van den Einden (ledenadministratie)
E-mail: ledenadministratie 

Download hier het baanreglement of introductie voor nieuwe jeugdleden

Website gerealiseerd door Derks Webdesign