Laddercompetitie 

Ladder 2022 vervangt de clubkampioenschappen!

Wat is een laddercompetitie?

Na het succes van 2020 en 2021 waar we in Corona tijd toch wedstrijden konden tennissen, organaniseren we ook dit jaar 2022 weer een ladder. Dit keer ter vervanging van de clubkampioenschappen. De ladder competitie loopt dit jaar van 1 mei tot 1 november 2022 . Per categorie speel je circa 5 wedstrijden in poulevorm. De poules zijn op sterkte ingedeeld waar je zelf bij je inschrijving aan kan geven op welke sterkte je mee wilt doen. Daarmee mag je je inschrijven op elk gewenst niveau, dus ook al ben je een 5 op je pas en je maatje is een 7 dan kun je zelf bepalen of je in de 5, 6 of 7 mee wilt doen. De organisatie houdt wel in de gaten dat er geen rare inschrijvingen zijn, maar we gaan ervan uit dat iedereen prima in kan schatten wat voor hem of haar een leuk niveau is om mee te tennissen! 

Hoe werkt het?

Je spreekt onderling af wanneer je de wedstrijd speelt. Via de KNLTB Club App die je nodig hebt om een baan te reserveren,  kun je onder de menu opties "Maatjes" de contactgegevens van iedereen die op de ladder staat vinden. Je zoekt de gegevens op van je tegenstanders. Jullie regelen zelf onderling wanneer je speelt. Je spreekt dus onderling af wanneer je de wedstrijd gaat spelen - dit doet de laddercommissie niet voor je! Je reserveert een baan voor het tijdstip dat jullie de ladderwedstrijd spelen. Na de wedstrijd geef je de uitslag door aan ladder@tcdeurne.nl of via de speciale app groep. Zodra er een wedstrijd gespeeld is wordt de tussenstand op de site aangepast! 

Je speelt een normale wedstrijd, in maximaal 3 hele sets alleen wanneer je in tijdsnood komt speel je supertiebreak. 

 

 

Wedstrijden en stand per poule 

Voor de actuele stand klik je op de link hierboven. Om te zien welke wedstrijden je moet spelen kies je het onderdeel hier beneden en klik je op de link. Tip: gebruik de zoekfunctie van jouw internetbrowser om op jouw naam te zoeken. Al jouw wedstrijden lichten dan op, dit kan ook op een telefoon.

Om lid te worden van de Whatsapp groep van de ladder, klik je op de tweede link (je moet deze pagina dan wel openen op je telefoon). 

 

Wedstrijden en stand

Whatsappgroep adres (om onderling af te spreken)

Heren enkel

Whatsapp Groep

Dames Enkel ladder

Whatsapp Groep

Heren Dubbel ladder

Whatsapp Groep

Dames Dubbel ladder 

Whatsapp Groep

Gemengd Dubbel ladder

Whatsapp Groep

 

Zoekfunctie gebruiken? iPhone of Ipad  Chrome/Android en op een "gewone computer" gebruik je de knoppen "control + F" en dan type je je voornaam in. 

 

 

Website gerealiseerd door Derks Webdesign