Dit jaar organiseert TC Deurne voor de eerste keer de summer challenge!

Opgeven voor de Summer Challenge met clinics kan tot 15 juni! Hierna kun je nog wel meedoen, maar niet meer aan clinics!

Wat is het?
Gedurende de zomer maanden wanneer andere sporten vaak stil liggen kun je uitstekend tennissen. Kom dus kennismaken met de tennissport in de maanden juni, juli en augustus.
Zeker als je al aan balsport doet (of hebt gedaan) heb je tennis sneller onder de knie. Om je op weg te helpen krijg je twee introductielessen van in totaal 3 uur. In de zomer maanden kun je dan vervolgens volop gebruik maken van de tennisbanen. Als afsluiting kun je meedoen met afsluitende toernooi, uiteraard is dit optioneel. Voor zowel volwassenen als junioren bieden we deze mogelijkheid!

De clinics vinden plaats op dinsdag 18 en dinsdag 25 juni van 19.00 tot 20.30 en bij voldoende animo (en daar lijkt het nu wel op!) ook op donderdag 20 en donderdag 27 juni van 19:00 tot 20:30 uur.

Ik kan al tennissen, ik hoef geen introductielessen!
Dat kan, in dat geval neem je geen deel aan de lessen, je betaald dan 25 euro voor het zomerlidmaatschap.

Maar ik heb niemand om mee te tennissen!
Geen probleem, op maandag en woensdag wordt er zowel 's ochtends als 's avonds de toss georganiseerd voor volwassenen. Hier wordt je op sterkte ingedeeld en speel je rondes van 45 minuten. Je hoeft je hier niet apart voor aan te melden, gewoon op tijd komen en je wordt ingedeeld om lekker te spelen!

Zijn de banen altijd beschikbaar om vrij te tennissen?
Ja bijna altijd. Door de weeks overdag is er altijd genoeg plek, in de avonduren zijn er tijdens het schooljaar twee banen bezet voor training de overige banen (5) zijn beschikbaar. Al er toss is dan heeft toss voorrang op vrij spelen, maar lang niet altijd heeft de toss vijf banen nodig. Op de andere avonden wanneer het iets drukker is kun je afhangen, maar meestal is dat niet nodig. In het weekend kun je vrijwel altijd terecht. De eerste week van juni is de laatste week van de tennis-competitie dan zijn de banen op de donderdagavond, vrijdagavond en zaterdag overdag en zondag overdag bezet. Van 29 juni tot 7 juli is ons open toernooi - natuurlijk kun je daar ook aan mee doen, dat is altijd super gezellig, maar in die periode zit vrij spelen in de avond door de weeks er niet in en in het weekend zijn de banen ook vol.

Meedoen? Meld je eenvoudig aan via ons inschrijfformulier en meld bij de opmerkingen even dat het over de Summer Challenge gaat. Wij nemen dan contact met je op voor het inplannen van de introductielessen (vermeld het ook even als je geen introductieles wilt volgen).