Yvonne en Rien willen de interne competitie gemengd dubbel weer opstarten! 

De gedachte:
In de periode eind oktober (vanwege najaars-competitie) tot maart tennis je op 6 zaterdagmiddagen (van 14.00 tot 16.30 uur afhankelijk van deelname). Je kan je als koppel opgeven, maar ook individueel. Van alle deelnemers stellen wij teams van 2 koppels (dus 4 spelers per team) samen.
De spelers met de hoogste speelsterkte vormen een team met die met de laagste speelsterkte enzovoort. Zo krijgen we teams van ongeveer gelijke sterkte, die onderling een competitie gaan spelen van 4 gemengd dubbels per zaterdag. De werkwijze is gelijk aan die van de interne mannencompetitie op donderdagavond qua indeling. Een korte toelichting: 

Je hebt bv. de volgende 2 teams: 

Team 1: Piet is een 6, Anna is een 7, Klaas is een 8 en Ingrid is een 8.
Team 2: Jan is een 5, Julia is een 6, Kees is een 9 en Rianne is een 8,5. 

Op een competitie middag speel je twee wedstrijden. De eerste wedstrijd spelen de twee spelers met de hoogste rating tegen elkaar en de twee spelers met de laagste rating. Dus in dit geval: Piet en Anna tegen Jan en Julia en Klaas en Ingrid spelen tegen Kees en Rianne. 
De tweede ronde van de middag speel je met degene met wie je nog niet gespeeld hebt. Dus in dit geval, Piet met Ingrid tegen Jan en Rianne en Anne met Klaas tegen Julia en Kees.  Zo krijg je leuke en gelijkwaardige wedstrijden

Snap je het niet helemaal, geen probleem, gewoon opgeven en meedoen!! Het wordt zeker leuk en gezellig.

Dus: je kan je opgeven als koppel of individueel, met vermelding van je 06 nummer(s) en speelsterkte, graag voor 8 oktober door een mail te sturen naar:

ydemartines@gmail.com of  h.zwaan2@kpnmail.nl

Sportieve groet, 

Yvonne de Martines en Rien Zwets